Veelgestelde vragen

Er rouleren talloze definities over wat techniek precies is. Het Servicepunt Techniek Noord-Holland wil vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengen als het gaat om de metaaltechniek, technologische industrie, elektrotechniek en installatietechniek.
Als het gaat om technische functies die vallen onder metaaltechniek, technologische industrie, elektrotechniek of installatietechniek, kunt u gebruik van ons maken, ook al is uw bedrijf geen technisch bedrijf.
Alleen werkgevers die een vacature willen plaatsen, moeten zich aanmelden met een account voor deze site. Voor het beheer van de vacatures is het handig als we kunnen zien dat een vacature door een bestaande gebruiker wordt toegevoegd: daardoor kan sneller worden goedgekeurd.
Als u wilt werken bij een bedrijf in de metaaltechniek, technologische industrie, elektrotechniek of installatietechniek dat in Noord-Holland ligt, kunt u uw CV uploaden en gebruik van ons maken.
Het servicepunt is geen organisatie in traditionele zin, met een kantoor en vaste medewerkers, maar een netwerk van verbonden organisaties. U kunt daarom alleen per e-mail contact opnemen via het [contactformulier]. Uw vraag wordt zo snel mogelijk doorgeleid naar degene die de vraag kan beantwoorden. Als u daarover gebeld wilt worden, geef dan uw telefoonnummer op...